Telecom Field Technician - West-Vlaanderen

 • Telcotech
 • Brugge, België

Telecom Field Technician - West-Vlaanderen

Functieomschrijving

Wij zoeken een ervaren Telecom Field Technician voor de regio West-Vlaanderen. Woon je in deze regio en zoek je werk in eigen streek? Ben je in het bezit van een geldig Proximus certificaat en wil je een job als Telecom Field Technician?  Dan ben jij de technische held die wij zoeken om onze klanten aan te sluiten op het internet.


Waarom zou je in godsnaam Telecom Field Technician willen worden bij edpnet?

Geen enkele installatie is dezelfde. And that’s how you like it. Je bent op de baan, je werkt met je handen en je hersens en je ontmoet interessante mensen.

Je sluit bedrijven aan op het internet en installeert bij de klanten thuis dat het een lieve lust is. Je installeert zomaar splitters en wandcontactdozen en configureert modems alsof het niets is. Want dat is wat je graag doet, en dat doe je goed.

Je levert het liefst de hoogste kwaliteit aan de klant, en daar krijg je de tijd en middelen voor. Want jij bent geen nummer bij edpnet, en jouw klant is dat evenmin.

Bij ons is installeren geen wedstrijd tussen collega’s. Integendeel: je collega’s steunen jou en geven je raad als je met een probleem zit. En ook de dispatch, de helpdesk, je manager en HR zijn maar een belletje verwijderd.


This is how you roll

Zonder internet heeft het leven geen zin en dat weet jij als de beste. Als een echte superheld red je elke dag mensenlevens door je klanten te voorzien van de levensader die wifi heet. En dat doe je met passie.

Want jij bent die sympathieke installateur die de klant met plezier uitlegt wanneer je best de 2.4Ghz wifi-verbinding gebruikt en wanneer de 5Ghz. En sta je zelf voor een raadsel? Dan ben je niet te beroerd om raad te vragen aan een collega.

Functievereisten

Dit zijn jouw superkrachten:

 • Je bent een ervaren rot in het verheven vak van telecom installateur
 • Je analyseert situaties en vraagstukken als een moderne Einstein
 • Je spreekt perfect Nederlands and you speak English like a native


Hier sta je om gekend:

 • Je gevoel voor verantwoordelijkheid
 • Je precisie en zelfstandigheid (al mag je altijd hulp vragen aan een collega)
 • Je verstand van internetapplicaties (e-mail, browser, netwerken, ...)


Dit doe je met plezier:

 • Constant bijleren
 • Communiceren als een pro
 • Stressvolle situaties te lijf gaan 
 • Klanten oprecht helpen (en een zakdoek aanbieden wanneer je hoort dat ze al dagen zonder wifi moeten leven)


En dit heb je al op zak:

 • Een rijbewijs type B
 • Een geldig Proximus-certificaat
 • Een regelrechte passie voor computers, netwerken en telecom


Wat mag je van ons verwachten, in ruil voor al dat moois?

Je krijgt een afwisselende job waar elke dag anders is. Je werkt in je eigen regio en hoeft geen avonden of weekends te doen. Je krijgt een stevig loon, dat stipt wordt betaald.

Je krijgt een oerdegelijke commerciële en technische training door gedreven collega’s. Van hen leer je het klappen van de zweep (niet letterlijk, dat is sinds 1830 verboden in België).

Je krijgt de tijd en de middelen om je job goed te doen. Geen wekelijkse quota halen, maar elke dag kwaliteit leveren: dat is belangrijk.

Je bent geen nummer bij ons, en iedereen is aanspreekbaar. Je kan altijd rekenen op je collega-installateurs, de planning en de HR. Je spreekt je manager rechtstreeks aan en zelfs ‘the big boss’ mag je aanporren voor een vraag of gesprek.

En de extralegale toeters en bellen? Die geven we er met plezier bij! Bedrijfswagen met technische uitrusting, tankkaart, smartphone met abonnement, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en elke dag goeie karma.


Yes, I want this so much it hurts!

Voel je vlinders als je deze vacature leest? Klik snel op de onderstaande knop en red onze klanten van een waardeloze wereld zonder internet!