Telecom Field Technician Mobiel Team - Vlaanderen

  • Telcotech
  • Sint-Niklaas, Belgium

Telecom Field Technician Mobiel Team - Vlaanderen

Job description

‘’I believe I can fly”

Nee, je hoeft voor deze job geen fan te zijn van R. Kelly, al zoeken we wel een ‘vliegende technieker’. Jij zoeft heel Vlaanderen door en doet dringende telecominstallaties en herstellingen. Je gaat langs bij zowel bedrijven als particulieren. De ene keer voer je een complete telefonie- of internetinstallatie uit, de andere keer vervang je een kapotte internetkabel. En dat doe je met plezier.

Job requirements

Jij hebt:

  • Een rijbewijs B.
  • Het enthousiasme en de leergierigheid die je elke dag vleugels geven.
  • Een A2 diploma in een technische richting zoals elektriciteit of elektrotechnieken. Of je hebt genoeg ervaring, dat kan ook.

Dit doe jij als de beste

  • Je rijdt graag lange afstanden.
  • Je bent flexibel, gemotiveerd en helpt graag onze klanten uit de nood.
  • Je praat heel goed Nederlands and your English is pretty good as well.

En dit hebben wij voor jou:

Je krijgt een afwisselende job waar elke dag anders is. Je werkt in heel Vlaanderen en je hoeft geen avonden of weekends te werken. Je krijgt een mooi loon, dat stipt wordt betaald.

Daarbovenop krijg je een oerdegelijke commerciële en technische training door gedreven collega’s. Van hen leer je het klappen van de zweep (niet letterlijk, dat is sinds 1830 verboden in België).

Je krijgt de tijd en de middelen om je job goed te doen. Geen wekelijkse quota halen, maar elke dag kwaliteit leveren: dat is belangrijk.

Je bent geen nummer bij ons, en iedereen is aanspreekbaar. Je kan altijd rekenen op je collega-installateurs, de planning en de HR. Je spreekt je manager rechtstreeks aan en zelfs de uitvoerende directeur (COO) mag je aanporren voor een vraag of gesprek.

En de extralegale toeters en bellen? Die geven we er met plezier bij! Een bedrijfswagen met technische uitrusting, een tankkaart en een smartphone met abonnement. Je krijgt er maaltijdcheques bij, een hospitalisatieverzekering en elke dag goeie karma.

Sta je al op de startbaan voor deze avontuurlijke job? Druk op de knop hieronder en toon ons je vleugels.